Ekotar-vuokratalot

Click here to edit subtitle

Asuntotilanne tällä hetkellä

Kiinteistö
Tämänhetkinen tilanne
 
Raumonrivi
Kaikki huoneistot vuokrattu.       
 

Yliranta 7

Yksiö 42 m2, vapautuu 1.5.2021, muut huoneistot vuokrattu. 
 
Omakotitalot
Kaikki omakotitalot vuokrattu. 
 
 As. Oy Tornion Äijähuhta 
Saunallinen, kalustettu rivitalokaksio 45 m2, heti vapaa. Muut huoneistot vuokrattu.
 
 Arpelan Rivitalot 
Rivitalokaksio 60 m2 heti vapaa. Muut huoneistot vuokrattu. 
 

Vapautuvat asuntomme

Yliranta 7 A 3

Vuokrataan rivitaloyksiö kahdeksan huoneiston rivitalosta. Asunto sijaitsee Ylivojakkalassa, valtatie 21:n varrella (Jokivarrentie), 10 min. ajomatkan päässä Torniosta pohjoiseen, Torniojoen välittömässä läheisyydessä. Huonejako: 1 huone ja erillinen, tilava keittiö, suihku/wc ja vaatehuone, 42 m2. Vuokra 450 €/kk + sähkö ja vesi. Vuokraan sisältyy lämmitys. 1 kk:n vuokratakuu. Kiinteistössä on saunatilat vuokralaisten käytössä sopimuksen mukaan.

Torniojoelle matkaa 50 m, kauppa, posti, tankkauspiste ja pizzeria 2 km, linja-autopysäkki kiinteistön kohdalla valtatien varressa, useita linja-autovuoroja päivittäin. Pyörätie Tornion keskustaan. Laaja piha-alue, jossa lasten kiipeilytelineitä, keinuja ja pelikenttä. Vapautuu 1.5.2021.

Äijähuhdantie 25 E 13

Tuovilantie 9 B 9

Vuokrataan saunallinen rivitalokaksio, 45 m2, Tornion Yliliakasta, 7 huoneiston rivitalosta. Huoneisto on juuri remontoitu. Kaksiossa on olohuone/ keittiö, 1 makuuhuone, kylpyhuone ja sauna. Saunassa Ainavalmis- kiuas. Myös rivitalon yhteinen sauna ja pihapiirissä oleva, puulämmitteinen ulkosauna ovat vuokralaisten käytettävissä. Etupiha etelän suunnassa. Rauhallinen sijainti maaseudulla. Tornion keskustaan matkaa 13 km, Liakanjoelle 0,5 km, bussipysäkille 250m. Lähin kauppa, posti, tankkausasema ja pizzeria 4 km päässä Vojakkalassa. Huoneiston vuokra ilman kalusteita 420 euroa/kk + sähkö. Huoneistossa on sähkölämmitys. Voidaan vuokrata myös kalustettuna, lyhytaikaisiin vuokrauksiin esim. opiskelijoille ja komennusmiehille. Lyhytaikaiset vuokraukset sovitaan aina erikseen. Vuokravakuus 1 kk:n vuokra. Heti vapaa.

Vuokrataan rivitalokaksio Torniosta, Arpelan kylältä. Asunnon koko 60 m2 ja ulkovarasto 4,7 m2. Huonejako: olohuone, makuuhuone, keittiö, pesuhuone/wc ja vaatehuone. Oma takapiha. Rivitalossa on sauna vuokralaisten käytössä. Vuokra 520 euroa/kk + sähkö. Huoneisto voidaan vuokrata myös kalustettuna. Kalustetun asunnon vuokra 600 euroa/kk. Lämmitys sisältyy vuokraan. 1 kk:n vuokratakuu.

Rivitalo sijaitsee aivan Arpelan kylän keskustassa. Rauhallinen sijainti maaseudulla, kuitenkin vireän kyläyhteisön ytimessä. Tornion keskustaan n. 25 km. Arpelan kauppaan ja baariin 150 m. Arpelan kouluun (ala-aste, esikoulu ja päiväkoti) ja urheiluhalliin 800 m. Kylällä on hyvät liikuntamahdollisuudet; urheiluhalli, kuntosali, jalkapallokenttä ja jääkiekkokaukalo. Koulun läheisyydestä lähtee hiihtolatu, johon yhdistyy useita lähialueen latureittejä.