Ekotar-vuokratalot

Click here to edit subtitle

Asuntotilanne tällä hetkellä

Kiinteistö
Tämänhetkinen tilanne
 
Raumonrivi
Kaikki huoneistot vuokrattu.       
 

Yliranta 7

Kaikki huoneistot vuokrattu. 
 
Omakotitalot
Kaikki omakotitalot vuokrattu. 
 
 As. Oy Tornion Äijähuhta 
Yksiö 18 m2 heti vapaa. Muut huoneistot vuokrattu.
 
 Arpelan Rivitalot 
Rivitaloyksiö 35 m2 heti vapaa. Muut huoneistot vuokrattu. 
 

Vapautuvat asuntomme

Tuovilantie 9 A 4

Vuokrataan rivitaloyksiö Torniosta, Arpelan kylältä. Asunnon koko 35 m2 ja ulkovarasto 4,7 m2. Huonejako 1 huone, kk, ph/wc ja vh. Oma takapiha. Viereisessä rivitalossa oleva sauna on vuokralaisten käytössä.

Yksiö voidaan vuokrata kalustettuna tai ilman kalusteita. Vuokra ilman kalusteita 350 euroa/kk + sähkö, vuokra kalustettuna 400 euroa/kk + sähkö. Lämmitys sisältyy vuokraan. 1 kk:n vuokratakuu. Lyhytaikaisissa vuokrauksissa vuokra sovitaan aina erikseen vuokra-ajan mukaan.

Rivitalo sijaitsee aivan Arpelan kylän keskustassa. Rauhallinen sijainti maaseudulla, kuitenkin vireän kyläyhteisön ytimessä. Tornion keskustaan n. 25 km. Kauppaan, postiin ja baariin 150 m. Arpelan koulu (ala-aste), esikoulu, päiväkoti ja urheiluhalli 800 m. Kylällä on hyvät liikuntamahdollisuudet; urheiluhalli, kuntosali, jalkapallokenttä ja jääkiekkokaukalo. Koulun läheisyydestä lähtee hiihtolatu, johon yhdistyy useita pitempiä latureittejä. Heti vapaa. 

Äijähuhdantie 25 D 11

Vuokrataan 18 m2 huoneisto.

Yksiö on viiden huoneiston luhtitalossa, toisen kerroksen päätyhuoneisto. Huonejako; olohuone-minikeittiö ja wc. Suihku- ja saunatilat käytettävissä talon alakerrassa.

Vuokra 250 €/kk, Ei muita kuluja; lämmitys, käyttösähkö, vesi ja saunan käyttö sisältyvät vuokraan. Vuokravakuus 1 kk:n vuokra.

Voidaan vuokrata kalustettuna, esim. kuvissa näkyvin kalustein tai ilman kalusteita.